Birou 3226A

COD PRODUS: Birou 3226A Categorie:
1.926 lei
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

122.43 Lei x 24 rate

 • Descriere

  Birou 3226A

  Birou , mobilier pentru birou din lemn masiv 

  Important :

  Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
  Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin.

  Model :

  Birou cu 1 sertar sablat.

  Birou 3226A
  Birou 3226A

  Finisajul prin sablare este special şi se realizează cu un jet foarte puternic de nisip ,în urma căruia rămâne fibra lemnului în relief.

  Cod : 3226A

  Dimensiuni :

  L.110 / P.60 / H.80 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

  Greutate :  30 Kg

  Alte informatii:

  -Este făcut din lemn masiv de TOULIPIER
  -Feronerie deosebită inportată din Italia
  -Mobilier clasic .
  -Face parte din colecţia Il Clasico
  -Culoare crem cu sertarul maro
  ​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

  Birou 3226A
  Birou 3226A

  Birou 3226A

  MOBILIER BIROU – Creati un mediu productiv cu articolele de mobilier birou pe care le regasiti in gama noastra de mobilier birou. Pentru a avea o buna concentrare si confort in timp ce lucrati alegeti piese de mobilier birou care au si o utilitate practica, puteti opta pentru elemente de mobilier birou cu spatii special create cu scopul de a depozita si stoca diverse documente importante . Noi va punem la dispozitie mobilier birou cu modele traditionale sau moderne , cu dimensiuni  pretabile economisirii de spatiu, dar si mobilier birou  pentru decorarea unor birouri executive impresionante . Pastrati documentele importante protejate si bine organizate cu ajutorul unui mobilier birou  cu spatii de depunere securizate,  optati pentru piese de mobilier birou ce pot fi usor manevrate si mutate,  si creati un spatiu deosebit, unic  cu elemente de mobilier birou frumoase si functionale!
  Birou 3226A
  MOBILIER LEMN MASIV– Vă doriţi o mobilă care să definească simplitatea şi eleganţa? Mizaţi pe elemente de mobilier lemn masiv! Decorea spaţiilor cu piese de mobilier lemn masiv denotă o simplitatea naturală, rafinată. Un mare plus la aproape orice camera din casă este adaugat de articolele de mobilier lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are. Dacă doriţi să adaugaţi o notă contemporană spaţiului de locuit alegeţi mobilier lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeţi stiluri clasice de mobilier lemn masiv şi optaţi pentru nuanţe de cires sau nuc pentru a da o tuşă elegantă.
  Birou 3226A
  Bibliotecă 3226A MOBILIER CLASIC – Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispozitia dumneavoastra va susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spatiilor din casă cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atentă  a codurilor estetice clasice.  Fiecare cameră din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor. Această alegere de mobilier clasic face  o diferenţa calitativă clară în atmosferă  locuinţei dumneavoastră. Calitatea şi confortul, completate de stil şi design face ca un mobilier clasic să fie alegerea optimă pentru gusturi de necontestat.
  Birou 3226AActualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui birou alegând ….NUME PRODUS………..! Designul contemporan sau tradiţional al …….NUME PRODUS……. , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă al biroului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele ….. NUME PRODUS….. aduc un plus de rafinament pentru orice birou . Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale …..NUME PRODUS…. vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice birou . Finisajele netede, bogate ale …..NUME PRODUS…. vă garantează reusita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

  MOBILIER BIROU – Creaţi un mediu productiv cu articolele de mobilier birou pe care le regăsiţi în gama noastră de mobilier birou. Pentru a avea o bună concentrare şi confort în timp ce lucraţi alegeţi piese de mobilier birou care au şi o utilitate practică, puteţi opta pentru elemente de mobilier birou cu spaţii special create cu scopul de a depozita şi stoca diverse documente importante . Noi vă punem la dispoziţie mobilier birou cu modele traditionale sau moderne , cu dimensiuni pretabile economisirii de spaţiu, dar şi mobilier birou pentru decorarea unor birouri executive impresionante . Păstraţi documentele importante protejate şi bine organizate cu ajutorul unui mobilier birou cu spaţii de depunere securizate, optaţi pentru piese de mobilier birou ce pot fi uşor manevrate şi mutate, şi creaţi un spaţiu deosebit, unic cu elemente de mobilier birou frumoase şi funcţionale!Vă doriţi zone primitoare, confortabile şi elegante în casa dumneavoastră? Alegeţi mobilier cu o calitate superioară şi un design deosebit! Partea cea mai importantă din decorul unui spaţiu este reprezentată de mobilier, de acea niciodată nu se face rabat de la un mobilier rezistent şi inovator!

 • Plata si Livrare

  Plata se poate face:
  – Pentru orice comanda se percepe un AVANS DE MINIM 30%.
  – Numerar la livrare
  – Plata online Visa sau Mastercard ( Prin procesatorul de plati MobilPay )
  – Plata online în 6 rate fară dobandă prin Bonus Card Garanti
  – Transfer bancar

  Vă rugăm să verificați stocul la un comsultant Edelroc înainte de a face plata cu cardul:

  Orange 0742 023 631 / Vodafon 0723 166 602

  Email: office@edelroc.ro / comenzi@edelroc.ro

  Termen Livrare:
  3- 7 zile dacă produsul se află pe stoc
  20 – 30 zile lucratoare dacă produsul nu se află pe stoc.

  Livrarea se face pana in FATA RESEDINTEI.