Comoda 1331A

COD PRODUS: Comoda 1331A Categorie:
2.457 lei
 • Descriere

  Comoda 1331A

  Mobilier din lemn masiv.

  Model : Comoda pictata cu 2 usi si 2 sertare

  Cod : 1331A

  Dimensiuni : L 90 P 40 H 94 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

  Greutate : 50 Kg

  Accesorii : Freonerie deosebită bronz antichizat

  Alte informatii:

  -Este făcut din lemn masiv de Tulipier

  -Mobilier clasic

  -Face parte din colecţia TEMPESTA

  -Culoare Avorio

  -Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

  Comoda 1331A
  Comoda 1331A

  Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Comoda 1331A! Designul  contemporan sau tradiţional al Comoda 1331A, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Comoda 1331A aduc un plus de rafinament pentru orice  dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Comoda 1331A vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Comoda 1331A vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

  MOBILIER DINING Completează  aspectul zonei de luat masa cu un mobilier dining elegant ! Noi vă punem la dispozitie numeroase articole de mobilier dining care vă ofera o mulţime de opţiuni pentru a selecta doar acele piese de mobilier dining care se potrivesc  cel mai bine decorului  pe care îl doriţi. Inima unei case este reprezentată de zona unde se serveste masa, de aceea trebuie ales un mobilier dining care să vă definească personalitatea! Faceti  zonele de servit masa  mai  deosebite optând pentru un mobilier dining  care să vă ofere confort dar şi utilitate pe termen lung. Exploraţi o gamă largă de modele de mobilier dining care vă reflectă stilul şi care poate să vă satisfacă nevoile familiei dumneavoastră. Elevaţi decorul prin mobilier dining cu un design care atrage atenţia şi admiraţia, şi alegeţi  să creaţi cu piese de mobilier dining oferite de noi o zonă în care să vă bucuraţi de masa şi compania celor dragi!

  Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un  mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta  a codurilor estetice clasice.  Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.

 • Plata si Livrare

  Plata se poate face:
  – Pentru orice comanda se percepe un AVANS DE MINIM 30%.
  – Numerar la livrare
  – Plata online Visa sau Mastercard ( Prin procesatorul de plati MobilPay )
  – Plata online în 6 rate fară dobandă prin Bonus Card Garanti
  – Transfer bancar

  Vă rugăm să verificați stocul la un comsultant Edelroc înainte de a face plata cu cardul:

  Orange 0742 023 631 / Vodafon 0723 166 602

  Email: office@edelroc.ro / comenzi@edelroc.ro

  Termen Livrare:
  3- 7 zile dacă produsul se află pe stoc
  20 – 30 zile lucratoare dacă produsul nu se află pe stoc.

  Livrarea se face pana in FATA RESEDINTEI.