Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Contact direct

Pentru comenzi telefonice şi informaţii nu ezitaţi să sunaţi un consultant Edelroc.


S.C. EDELROC S.R.L.

  • Adresa sediu social: Loc. Piatra Neamt Jud. Neamt Blv Gral Dascalescu Nr 14
  • Adresa Fabrica: Loc.Izvoare Jud. Neamt
  • Telefon: 0742 023 631 / 0723 166 602
  • Email: office@edelroc.ro / comenzi@edelroc.ro

Program de Lucru

  • Luni – Vineri 9am – 18pm
  • Sambata – Inchis
  • Duminica – Inchis
  • Pentru comenzi online este deschis 24/24 . 7 / 7 .

Permisiuni in conformitate cu GDPR

EDELROC va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu
Politica de confidentialitate & Termeni si conditii.


Contact mobilier clasic din lemn

Contact mobilier clasic din lemn

Contact
MOBILIER LEMN MASIV – Va doriti o mobila care sa defineasca simplitatea si eleganta? Mizati pe elemente de mobilier lemn masiv! Decorea spatiilor cu piese de mobilier lemn masiv denota o simplitatea naturala, rafinata. Un mare plus la aproape orice camera din casa este adaugat de articolele de mobilier lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are.

Daca doriti sa adaugati o nota contemporana spatiului de locuit alegeti mobilier lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeti stiluri clasice de mobilier lemn masiv si optati pentru nuante de cires sau nuc pentru a da o tusa eleganta.

MOBILIER CLASIC – Optiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei va sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispozitia dumneavoastra va sustine in creearea unor spatii cu detalii indraznete, cu accent pe stilul personal.

Daca optati pentru un mobilier clasic, creati solutii de amenajare a spatiilor din casa cu finisaje si accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta  a codurilor estetice clasice.  Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc pretios cu ajutorul unui mobilier clasic , creand un ansamblu cu un stil coerent si unic de decor.

Aceasta alegere de mobilier clasic face  o diferenta calitativa clara in atmosfera  locuintei dumneavoastra. Calitatea si confortul, completate de stil si design face ca un mobilier clasic sa fie alegerea optima pentru gusturi de necontestat.

Contact

Contact