Dormitor Romantic 07

COD PRODUS: Dormitor Romantic 07 Categorie:
31.100 lei
 • Descriere

  Dormitor Romantic 07

  Mobilier pentru dormitor matrimonial din lemn masiv 

  Model    Dormitor Matrimonial

  Cod DR07

  Este compus din :

  Pat matrimonial 3237A     Cod 3237A
  Dimensiuni
  L.178 / P.210 / H.T.116 – H.P. 44  cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
  Dulap Haine 3240A    Cod 3240A
  Dimensiuni
  L.240 / P.62 / H.220 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
  Noptiera 3236A     Cod 3236A
  Dimensiuni
  L.53 / P.40 / H.64 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
  Comoda 3235A     Cod 3235A
  Dimensiuni
  L.121 / P.54 / H.100 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
  Oglinda 3241A     Cod 3241A
  Dimensiuni
  L.90 / P.2 / H.187 cm. ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
  Oglinda 3242A     Cod 3242A
  Dimensiuni
  L.87 / P.3 / H.108 cm. ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

  Produsele de mai sus pot fi comandate si seperat

  Alte informatii

  -Este făcut din lemn masiv de Toulipier
  -Mobilier clasic
  -Face parte din colecţia Clasico
  -Finisaj Crem 
  -Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

  Dormitor Romantic 07

  Dormitor Romantic 07
  Dormitor Romantic 07

  Dormitor Romantic 07

  Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor matrimonial ce va ofera confort si stilul unic, permitandu-va sa creati cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu linistit in care va puteti retrage pentru a va odihni. Investiti in confortul si odihna familiei dumneavoastra si optati pentru mobilier dormitor de calitate, care sa se potriveasca  nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteti da un aspect nou si proaspat camerei , noi oferindu-va o  mare varietate de mobilier dormitor cu  stiluri , marimi si materiale care va permit sa gasiti cu usurinta piesa perfecta de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastra. Optiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei va sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispozitia dumneavoastra va sustine in creearea unor spatii cu detalii indraznete, cu accent pe stilul personal. Daca optati pentru un  mobilier clasic, creati solutii de amenajare a spatiilor din casa cu finisaje si accente fine.

  Dormitor Romantic 07
  Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând NUMEPRODUS! Designul contemporan sau tradiţional al NUMEPRODUS , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele NUMEPRODUS aduc un plus de rafinament pentru orice dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale NUMEPRODUS vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale NUMEPRODUS vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
  MOBILIER DORMITOR Transformă aspectul spaţiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor ce vă oferă confort şi stilul unic, permitându-vă să creaţi cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu liniştit în care vă puteţi retrage pentru a vă odihni. Investiti în confortul şi odihna familiei dumneavoastră şi optaţi pentru mobilier dormitor de calitate, care să se potrivească nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteţi da un aspect nou şi proaspăt camerei , noi oferindu-vă o mare varietate de mobilier dormitor cu stiluri , mărimi şi materiale care vă permit să gasiţi cu usurintă piesa perfectă de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastră.
  Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice. Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.

 • Plata si Livrare

  Plata se poate face:
  – Pentru orice comanda se percepe un AVANS DE MINIM 30%.
  – Numerar la livrare
  – Plata online Visa sau Mastercard ( Prin procesatorul de plati MobilPay )
  – Plata online în 6 rate fară dobandă prin Bonus Card Garanti
  – Transfer bancar

  Vă rugăm să verificați stocul la un comsultant Edelroc înainte de a face plata cu cardul:

  Orange 0742 023 631 / Vodafon 0723 166 602

  Email: office@edelroc.ro / comenzi@edelroc.ro

  Termen Livrare:
  3- 7 zile dacă produsul se află pe stoc
  20 – 30 zile lucratoare dacă produsul nu se află pe stoc.

  Livrarea se face pana in FATA RESEDINTEI.