Finantare in Rate

Finantare in Rate

Rate prin Card Avantaj

Prin CardAvantaj TU esti in avantaj! Ai 4 RATE, fara dobanda pentru plata on-line din magazinul nostru !

CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate cu 0% dobanda, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitati CardAvantaj.ro

Foloseste CardAvantaj pentru cumparaturile online si beneficiezi de 4 rate fara dobanda!

Cum folosesc CardAvantaj pentru plata in rate?

Este foarte simplu! Alegeti produsul sau produsele dorite, iar in rubrica Modalitate de plata, selectati optiunea „4 rate prin Card Avantaj”. Puteti opta pentru 4 rate sau plata integrala „Card bancar folosind Credit Europe Bank”. Apasati butonul „Trimite comanda” si asteptati sa fiti redirectionat catre site-ul CreditEurope Bank, platile on-line fiind procesate direct de catre banca emitenta.

Responsabilitatea procesarii informatiilor referitoare la cardul dumneavoastra cade in sarcina CreditEurope Bank. SC Edelroc SRL nu stocheaza si nu proceseaza datele legate de cardul dumneavoastra de credit/debit. Impreuna cu Credit Europe Bank, vom monitoriza orice tentativa de frauda punand la dispozitia autoritatilor competente (politie, procuratura, etc) toate datele necesare pentru inceperea urmaririi penale in caz de frauda electronica.

Sistemul de plata on-line dezvoltat de catre Credit Europe Bank, presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul Credit Europe Bank beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie on-line.

Cum pot obtine CardAvantaj?

4 Rate fara dobanda pentru orice produs prin Card Avantaj
Incepand cu data de 15 decembrie 2010, lansam o noua oferta de finantare din partea Credit Europe Bank. Puteti plati on-line sau in showroom-urile Edelroc prin CardAvantaj si beneficiati de o oferta exceptionala : Orice produs, de orice valoare poate fi achizitionat in 4 Rate fara dobanda

Spor la cumparaturi prin CardAvantaj la Edelroc!

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre Credit Europe Bank si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie on-line.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

– Numele posesorului de card

– Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)

– Data expirarii cardului

– Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata prin CardAvantaj

Acum puteti plati on-line pe www.emobilă.ro si prin CardAvantaj, 4 in rate, fara dobanda.

CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitati www.cardavantaj.ro

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 4 rate fara dobanda!

Pentru a plati on-line cu cardul, selectati optiunea „CardAvantaj” din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: X rate fara dobanda sau integral. Platile on-line sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank. Pentru a beneficia de rate fara dobanda, selectia se va face conform exemplului de mai jos.

Exemplu:

card[1]
Cum puteti obtine CardAvantaj?

– Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
– Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea „Aplica acum”
– Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Pentru asistenta non-stop despre cardurile CardAvantaj, apelati:
CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000

Vezi toate rezultatele
Call Now Button