Dormitor Single 03

Dormitor Single 03

5076 lei

Cod Produs: Dormitor Single 03 Categorie:
  • Descriere
  • Plata / Termeni Livrare / Garantie
  • Recenzii (0)

Descriere

Dormitor Single 03
Mobilier pentru dormitor single din lemn masiv 

Model
Dormitor Single
Cod
DS03 

Este compus din :
Pat 292E  Cod 292E  Pret  1341 lei (pretul contine Tva)
Dimensiuni : L.99 / P.212 / H.T.107  cm. ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Dulap Haine 275E   Cod 275E    Pret  1845 lei (pretul contine Tva)
Dimensiuni :L.107 / P.55 / H.197 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Noptiera 306E     Cod 306E  Pret  384 lei (pretul contine Tva)
Dimensiuni: L.43 / P.32 / H.64 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Comoda 305E    Cod 305E    Pret  1503 lei (pretul contine Tva)
Dimensiuni: L 107 P 52  H 89 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Produsele de mai sus pot fi comandate si seperat

Alte informatii

-Este făcut din lemn masiv de Toulipier
-Mobilier clasic -Face parte din colecţia Clasico
-Finisaj Crem
-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Dormitor Single 01

Dormitor Single 03

Dormitor Single 03

Dormitor Single 01

Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor Dormitor Single 03 ce va ofera confort si stilul unic, permitandu-va sa creati cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu linistit in care va puteti retrage pentru a va odihni. Investiti in confortul si odihna familiei dumneavoastra si optati pentru mobilier dormitor de calitate, care sa se potriveasca  nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteti da un aspect nou si proaspat camerei , noi oferindu-va o  mare varietate de mobilier dormitor cu  stiluri , marimi si materiale care va permit sa gasiti cu usurinta piesa perfecta de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastra. Optiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei va sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispozitia dumneavoastra va sustine in creearea unor spatii cu detalii indraznete, cu accent pe stilul personal. Daca optati pentru un  mobilier clasic, creati solutii de amenajare a spatiilor din casa cu finisaje si accente fine.

Dormitor Single 03
Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Dormitor Single 03! Designul contemporan sau tradiţional al Dormitor Single 03, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Dormitor Single 01 aduc un plus de rafinament pentru orice dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Dormitor Single 03 vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Dormitor Single 03 vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
MOBILIER DORMITOR Transformă aspectul spaţiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor ce vă oferă confort şi stilul unic, permitându-vă să creaţi cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu liniştit în care vă puteţi retrage pentru a vă odihni. Investiti în confortul şi odihna familiei dumneavoastră şi optaţi pentru mobilier dormitor de calitate, care să se potrivească nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteţi da un aspect nou şi proaspăt camerei , noi oferindu-vă o mare varietate de mobilier dormitor cu stiluri , mărimi şi materiale care vă permit să gasiţi cu usurintă piesa perfectă de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastră.
Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice. Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.

Plata se poate face:

- Pentru orice comanda se percepe un AVANS DE MINIM 30%.
- Numerar la livrare
- Plata online Visa sau Mastercard
- Plata online în 6 rate fară dobandă prin Bonus Card Garanti
- Transfer bancar

Vă rugăm să verificați stocul la un comsultant Edelroc înainte de a face plata cu cardul:

Orange 0742 023 631  /  Vodafon 0723 166 602

Email:
office@edelroc.ro  /  comenzi@edelroc.ro


Garantie si drept de retur:

Garantie 24 de luni
Drept de retur 14 zile

Termen Livrare:

3- 7 zile dacă produsul se află pe stoc
20 - 30 zile lucratoare dacă produsul nu se află pe stoc
- Livrarea se face pana in FATA RESEDINTEI.

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Dormitor Single 03”