Măsuță cafea 303

Măsuță cafea 303

1143 lei

Cod Produs: 303 Categorie:
  • Descriere
  • Plata / Termeni Livrare / Garantie
  • Recenzii (0)

Descriere

Măsuţă cafea 303
Mobilier din lemn masiv

Important : Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin

Model : Măsuţă de cafea

Cod : 303

Dimensiuni : L.55 P.55 H.46

Greutate:

10 Kg

Alte informatii:

-Finisajul se poate realiza pe diferite nuante de culori fiind posibila chiar si pictura manuala cu elemente decorative sau florale
-Este făcuta din lemn de Fag
-Face parte din colecţia Mobilier clasic
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

Măsuță cafea 303

Măsuță cafea 303

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui living alegând Măsuță cafea 303! Designul contemporan sau tradiţional al Măsuță cafea 303, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a living-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Măsuță cafea 303 aduc un plus de rafinament pentru orice living. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Măsuță cafea 303 vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice living. Finisajele netede, bogate ale Măsuță cafea 303 vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
MOBILIER LIVING – Personalizaţi decorul casei cu piese elegante de mobilier living disponibile în gama de mobilier living oferită de noi! Articolele de mobilier living moderne si clasice, disponibile în numeroase variante şi materiale pretabile pieselor de mobilier living de calitate superioară, vă facilitează înfrumuseţarea casei. Creaţi un spaţiu primitor şi stabiliţi un ton formal sau casual alegând dintr-o paletă largă de mobilier living şi decoraţi zona de divertisment şi de zi în stilul propriu. Decoraţi camera de zi cu elemente de mobilier living care au utilizări practice, mizând pe piesele de mobilier living cu stiluri , culori , forme și texturi unice pentru a crea un aspect specific.
MOBILIER LEMN – Una dintre necesităţile fundamentale de a decora un spaţiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi vă oferim mobilier lemn de calitate excepţională, realizat pentru decoruri interioare cu viziune şi imaginaţie. Un mobilier de lemn este durabil şi apropiat de natural, şi cu o rezistentă deosebită în timp. Dacă optaţi pentru mobilier lemn, vă asiguraţi un stil versatil de decor cu aspecte particularizate şi usor de remarcat. Fară îndoială, optarea pentru mobilier lemn vă asigură o gama largă de aplicare functională a lui în casa dumneavoastră. Alegeţi un mobilier pentru living din lemn de calitate cu o gama largă aplicare , şi exprimaţi bunul gust cu subtilitate!

Plata se poate face:

- Pentru orice comanda se percepe un AVANS DE MINIM 30%.
- Numerar la livrare
- Plata online Visa sau Mastercard
- Plata online în 6 rate fară dobandă prin Bonus Card Garanti
- Transfer bancar

Vă rugăm să verificați stocul la un comsultant Edelroc înainte de a face plata cu cardul:

Orange 0742 023 631  /  Vodafon 0723 166 602

Email:
office@edelroc.ro  /  comenzi@edelroc.ro


Garantie si drept de retur:

Garantie 24 de luni
Drept de retur 14 zile

Termen Livrare:

3- 7 zile dacă produsul se află pe stoc
20 - 30 zile lucratoare dacă produsul nu se află pe stoc
- Livrarea se face pana in FATA RESEDINTEI.

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Măsuță cafea 303”