Politica de confidentialitate GDPR

INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE (pentru afisare pe pagina web sau in cazul colectarii datelor prin formulare on-line)

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. EDELROC S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este informarea despre produsele si serviciile S.C. EDELROC S.R.L. (reclama, marketing si publicitate).

Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare informarii despre produsele si serviciile furnizate de societatea noastra ( reclama, marketing si publicitate, furnizarea de bunuri si servicii, comunicare prin internet).

Scopul GDPR

GDPR are ca scop protejarea tuturor cetățenilor europeni atunci când vine vorba de confidențialitatea și încălcarea datelor într-o lume din ce în ce mai mult bazată pe date. GDPR se aplică pentru procesarea datelor personale de către cei care controlează și procesează date în Uniunea Europeană, indiferent dacă procesarea acestora are loc în UE sau nu.

Reglementările se vor mai aplica și pentru procesarea datelor personale ale datelor subiecților din Uniunea Europeană de către un controlor sau un procesator care nu este stabilit în UE, dacă activitățile sunt legate de: oferirea de bunuri sau servicii cetățenilor europeni, iar monitorizarea comportamentului se desfășoară în UE. Afacerile non-europene care vor procesa date ale cetățenilor europeni vor fi, de asemenea, nevoiți să contacteze un reprezentant din Uniunea Europeană.

Prin refuzul dvs. Nu veti primi informari despre produsele si serviciile furnizate de societatea noastra ( reclama, marketing si publicitate, furnizarea de bunuri si servicii, comunicare prin internet).

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, alte personae fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele operatorului, cu exceptia imputernicitului (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori), parteneri contractuali ai operatorului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii noastre situat in Piatra Neamt Jud. Neamt Blv Gral Dascalescu Nr. 14 in atentia Departamentului de Marketing, sau la e-mail: office@edelroc.ro.

Politica de confidentialitate

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC .EDELROC.SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@emobilă.ro De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

SC Edelroc SRL., denumita generic in cele ce urmeaza si Edelroc, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.emobilă.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC Edelroc SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.emobilă.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul emobilă.ro si pentru care SC Edelroc SRL. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.emobilă.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Definitii

date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.
Colectarea de date cu caracter personal

SC Edelroc SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.emobilă.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

SC Edelroc SRL colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. SC Edelroc SRL poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
Pentru a imbunatati securitatea accesului.
Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.
In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip “business contact” iar SC Edelroc SRL le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

SC Edelroc SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC Edelroc SRL si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

SC Edelroc SRL nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul secure.emobilă.ro:

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul secure.emobilă.ro implica:

Formularele de plata online prezentate dumneavoastra atunci cand efectuati o tranzactie eCommerce pe unul din website-urile comerciantilor web care folosesc solutia ePayment vor trebui completate cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul secure.emobilă.ro in urmatoarele scopuri:

facturarii produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;
livrarii acestora;
efectuarii platii online;
asigurarii securitatii tranzactiei eCommerce/platii online prin aplicarea de filtre antifrauda.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

Prin continuarea tranzactiei eCommerce prin intermediul Site-ului secure.emobilă.ro va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre SC Edelroc SRL, in calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP cu numarul 1437/2007.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

SC Edelroc SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

realizarii de analize/rapoarte;
realizarii de informari;
publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre SC Edelroc SRL.
Securitatea datelor colectate

SC Edelroc SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru , inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Colectarea datelor cu caracter personal se face utilizand o conexiune SSL criptata, folosindu-se un certificat digital emis de http://www.hosttix.com, o companie Verisign.

Serverele pe care Site-urile sunt gazduite sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia SC edelroc SRL, este periodic analizata dpdv al securitatii.

Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului SC edelroc SRL, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de SC edelroc SRL.

Minori

SC edelroc SRL nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. SC edelroc SRL poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre SC edelroc SRL si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si conditii de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la SC.edelroc SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC.edelroc SRL

Prin continuarea tranzactiei eCommerce prin intermediul Site-ului secure.emobilă.ro va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre SC Edelroc SRL, in calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP cu numarul 1437/2007.

 

POLITICA PENTRU FOLOSIREA MODULELOR COOKIE

Informatiile sunt colectate atunci cand navigati prin website (denumit in continuare “Edelroc.ro“). Aceste informatii pot fi utilizate pentru a identifica computerul dumneavoastra si programul browser sau orice dispozitive mobile pe care le utilizati pentru a naviga pe internet. Informatia este colectata prin instalarea de fisiere text mici, numite “Cookie-uri” si alte tehnici de tehnologia informatiei similare (la care se face exhaustiv referire in acest document sub denumirea de “Cookie-uri“).

Cookie-urile instalate de website sunt defalcate dupa cum urmeaza:

Cookie-uri tehnice: acestea sunt strict legate de navigarea pe Website si garanteaza o utilizare normala a acestuia. Printre altele, ele fac posibila urmarirea alegerilor dumneavoastra (alegerea limbii sau dimensiunii caracterelor utilizate), recunoaşterea computerului sau a dispozitivului mobil atunci cand se face o noua conexiune si gestionarea unei sesiuni de navigare (permitand conectarea continua la zona protejata de detaliile de conectare pe toata durata sesiunii de navigare). Ele sunt, de asemenea, utilizate in scopuri statistice pentru a imbunatati serviciul si utilizarea Website-ului de catre utilizatori.

Cookie-uri tehnice terta parte: acestea sunt Cookie-uri instalate pe Website de catre terte parti (alese de EDELROC). Aceasta categorie include Cookie-uri ale Google Analytics, care sunt utilizate in scopuri statistice, in forma agregata si anonima, pentru a analiza vizitele si navigare Website-ului de catre utilizatori.

PARTAJAREA DE CONTINUT PRIN RETELELE SOCIALE

Acest Website ofera functii pentru partajarea de continut pe retelele sociale. Daca utilizatorul foloseste aceste functii, operatorul de retea sociala ar putea colecta informatii, cum ar fi adresa IP folosita sau paginile vizitate sau inregistra Cookie-uri.

Colectarea de astfel de informatii este reglementata de politica de confidentialitate a companiilor care ofera aceste functii. Va rugam sa consultati urmatoarele link-uri pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra:

Facebook
http://www.facebook.com/about/privacy

Google si Youtube
https://policies.google.com/privacy

Twitter
https://twitter.com/privacy

Cum sa refuzati instalarea si/sau sa stergeti Cookie-uri

Daca preferati, puteti seta browser-ul, utilizand optiunile specifice furnizate, pentru a refuza instalarea automata de Cookie-uri sau sterge toate Cookie-urile instalate din computer sau dispozitivul mobil.

Procedura variaza in functie de browser-ul folosit. Paginile de asistenta ale browser-elor de conducere pot fi accesate folosind linkurile de mai jos:

Google Chrome:
https://support.google.com/accounts/topic/2373959?hl=ro&ref_topic=2373957

Mozilla Firefox:
https://support.mozilla.org/ro/products/firefox/protect-your-privacy/cookies

Internet Explorer:
http://windows.microsoft.com/ro-ro/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11-win-7

Safari:
https://support.apple.com/ro-ro/HT201265

Dezactivarea si/sau stergerea Cookie-urilor tehnice ar putea afecta utilizarea Website-ului.

Cookie-uri tehnice terta parte
Acest Website foloseste Cookie-uri tehnice terta parte. Pentru mai multe informatii sau pentru a bloca aceste Cookie-uri, mergeti la sectiunea Cookie-uri gasita in website-urile terte parti, asa cum se arata mai jos.

Sursa Nume cookie Tip cookie Politica cookie
Google Analytics __utma, __utmb, __utmc, __utmz Tehnic support.google.com/analytics/answer/6004245
Youtube VISITOR_INFO_LIVE, use_hitbox, PREF, YSC Tehnic www.google.ro/intl/ro/policies/privacy/

 

Regulamentul General privind Protectia datelor cu Caracter Personal

Introducere:
Este normal si chiar recomandat sa acordati o atentie deosebita modului in care datele dvs. personale, sunt colectate, utilizate si distribuite.

Politica pentru protectia datelor cu caracter personal, denumita in continuare “Politica” a fost special creata pentru a va ajuta sa intelegeti practicile si conditiile in care Edelroc Srl. ,cu sediul in Bld. G-ral Dascalescu Nr. 15 Bl. T1 Ap .18, Municipiul Piatra Neamt, Jud. Neamt, colecteaza, utilizeaza si stocheaza datele dvs. personale denumite in continuare “Date”.

In acest document veti gasi diferite date pe care le putem colecta sau pe care ni le puteti furniza cand accesati si / sau utilizati „Website-ul” https://www.edelroc.ro/.

Politica se aplica Datelor colectate din urmatoarele surse:

  • Site-ul https://www.edelroc.ro/
  • Transmiterea datelor prin sectiunea „Contact EDELROC”, „Showroom” etc.
  • Completare formularului aflat la sectiunea ”Cere oferta”;
  • Completare formularului „Contact Direct”.

Cititi cu atentie Politica pentru a intelege in mod clar practicile noastre privind prelucrarea datelor dvs. Retineti ca trebuie sa fiti de acord cu aceasta politica pentru a vizualiza si / sau utiliza site-ul nostru.
Daca nu sunteti de acord cu Politica noastra de Protectie a datelor cu Caracter Personal, va adresam rugamintea de a nu utiliza site-ul nostru.
Sunteti responsabil de a va asigura ca toate datele furnizate catre S.C. Edelroc Srl. sunt complete, corecte si actualizate.

1. Ce date colectam?

  • Adresa dvs. de email trebuie sa fie furnizata daca doriti sa comunicati cu S.C. Edelroc Srl.. prin formularele de contact si / sau sa primiti ofertele noastre;
  • Datele referitoare la identitatea dvs., cum ar fi numele dvs., prenumele, adresa de e-mail sau numarul de telefon pot fi solicitate in formularele de colectare a detaliilor;
  • Date referitoare la navigare: date referitoare la modul in care utilizati site-urile web, inclusiv: adresa IP, browserul utilizat, durata de navigare, istoricul cautarilor, sistemul de operare utilizat, limba si paginile vizualizate;
  • Date despre vizitele dvs. pe site-ul nostru, inclusiv date despre trafic, fisiere de jurnal si alte date sau resurse de comunicare utilizate de dvs. atunci cand accesati site-urile noastre.
  1. Cum sunt colectate Datele?
    Datele colectate si modul de colectarea acestora variaza in functie de modul in care utilizati site-ul www.edelroc.ro.
    S.C. Edelroc Srl.. colecteaza direct Datele pe care le introduceti in formularele de contact si / sau le comunicati atunci cand ne contactati prin telefon.
    S.C. Edelroc Srl. colecteaza, de asemenea indirect, Datele dvs. prin cookie-uri si unelte de tracking (Google Analytics, Remarketing).

Politica privind cookie-urile, care a fost creata special pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine aceasta tehnologie si modul in care o utilizam pe site-ul nostru.
3. De ce sunt colectate Datele?
Datele dvs. personale sunt colectate de S.C. Edelroc Srl. pentru:

  • a lua legatura cu dumneavoastra si a va oferi informatii tehnice si comerciale (inclusiv de catre parteneri contractuali ai S.C. Edelroc Srl.
  • prelucrarea solicitarilor dumneavoastra (din formularul de contact), inclusiv pentru asistenta clienti.
  • pentru a beneficia de caracteristici interactive ale site-ului (geolocatie).
  • in scopuri statistice, pentru evaluarea gradului de satisfactie al clientilor in raport cu serviciile S.C. Edelroc Srl.
  • de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail si/sau SMS cu privire la produse si servicii (inclusive noile produse si servicii ale S.C. Edelroc Srl..), promotii, concursuri, tombole sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de catre S.C. Edelroc Srl. si de partenerii sai si administrare a bazei de date clienti (consumatori, numai in masura in care persoana vizata si-a exprimat acordul expres si neechivoc pentru prelucrarea e-mail-ului si/sau telefonului in acest scop).

Datele dvs. pot fi, de asemenea, colectate prin cookie-uri si trackeri, cu consimtamantul dvs. atunci cand este necesar, pentru:

Imbunatatirea experientei dvs. pe site-ul https://www.edelroc.ro/prin:

  • Permiterea site-ului nostru de recunoasterea terminalului folosit, economisind astfel furnizarea acelorasi informatii de mai multe ori pentru aceeasi activitate,
  • Analiza traficului si a datelor transmise de si pe site, pentru a contoriza numarul utilizatorilor, pentru imbunatatirea acestuia, precum si pentru a ne asigura ca acestra spunde in timp utilsolicitarilor dvs.
    Refuzul dumneavoastra de a furniza unele date ar putea duce la indisponibilitatea anumitor servicii.
  1. Cine proceseaza Datele?
    Datele dvs. personale sunt procesate de urmatoarele categorii de personal din cadrul S.C. Edelroc Srl.. :
  • Administratorii site-ului www.edelroc.ro
  • Persoanele desemnate pentru preluarea solicitarilor transmise de catre dumneavoastra de pe formularele de contact.
  • Linkuri catre terte pagini web

    Site-ul https://www.edelroc.ro poate contine legaturi catre diferite site-uri web, platforme si retele sociale gestionate pe echipamente ale unor terte parti, de catre persoane si organizatii asupra carora cadrul S.C. Edelroc Srl nu are control.
    Ca atare, in niciun caz nu putem fi trasi la raspundere pentru modul in care datele dvs. sunt stocate sau utilizate pe serverele tertelor parti.
    Va recomandam sa cititi politica aplicabila privind protectia datelor cu caracter personal pentru fiecare site web terta parte pe care il accesati prin site-ul nostru pentru a intelege modul in care vor fi utilizate datele dvs.
  1. Pe ce perioada sunt stocate Datele dvs. personale?
    cadrul S.C. Edelroc Srl. stocheaza datele dvs. numai pentru perioada necesara pentru scopurile explicate la punctul 3.

Perioada de stocare si pastrare a datelor variaza in functie de natura si scopul pentru care au fost colectate, si totodata exista anumite obligatii legale ce prevad perioada de pastrare a acestora.

Datele colectate prin intermediul formularelor de contact, prin telefon sau prin chat, vor fi stocate pana la cinci (5) ani de la data ultimului contact.

Datele colectate prin cookie-uri / trackere vor fi stocate timp de pana la sase (6) luni pentru cookie-urile care masoara publicul nostru si pana la treisprezece (13) luni pentru altii.

Dupa perioadele mentionate mai sus, datele dvs. vor fi anonimizate si vor fi pastrate doar pentru scopuri statistice, accesul la acestea realizand-se controlat.

  1. Cum sunt protejate Datele dvs.?
    Datele dvs. sunt stocate pe servere securizate protejate de firewall-uri si software antivirus.

Au fost implementate toate masurile tehnice si organizatorice menite sa protejeze confidentialitatea, disponibilitatea si integritatea datelor dvs. impotriva oricarei accesari sau utilizari nepermise, de utilizare, modificare, a dezvaluire neautorizata sau pierderi accidentale.

Avand in vedere caracteristicile mediului online, nu putem garanta securitatea optima a datelor transmise prin internet, insa va asiguram ca facem tot posibilul pentru protectia datele, insa din pacate nu putem garanta securitatea absoluta a informatiilor trimise pe site-ul nostru, acestea realizand-se pe propriul risc.

  1. Care sunt drepturile dvs?
    Conform prevederilor Regulamentului 679/2016al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, cadrul S.C. Edelroc Srl .are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Totodata, conform acestei RGPD dvs. aveti urmatoarele drepturi:

  • dreptul de a solicita informatii despre modul in care se vor utiliza datele personale
  • dreptul de a avea acces la datele personale colectate
  • dreptul de a rectifica datele personale colectate
  • dreptul de a sterge datele personale colectate
  • dreptul de a restrictiona accesul la datele personale colectate
  • dreptul de portabilitate a datelor personale catre alt operator
  • dreptul de opozitie
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si profilare
  • dreptul de a te adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 679/2016.
  1. Ce inseamna Consimtamant?
    Dupa completarea datelor in formularul de contact din sectiunea specifica, prin bifarea campului privind intelegerea termenilor si conditiilor, declarati si acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a site-ului www.edelroc.ro si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute mai sus la punctul 3.
  2. Ce ati luat la cunostinta prin citirea acestei Politici?
    Prin citirea Politicii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de rectificare, dreptul de stergere, dreptul de restrictionare, dreptul de portabilitate, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si profilare si dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Regulamentul 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  3. Pe cine trebuie sa contactati pentru a avea acces la datele dvs. personale colectate de cadrul S.C. Edelroc Srl.?
    Pe baza unei solicitari scrise pe adresa de mail protectie.date@icbc-data.rova puteti manifesta oricare din drepturile evidentiate de Regulamentul 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  4. Care este timpul de raspuns pentru solicitarile dvs.?
    Timpul de raspuns pentru solicitarea ta este cuprins intre 30 si 90 zile, in functie de solicitarile primite.
  5. Ce se intampla daca datele dvs. personale au fost compromise?
    In cazul in care datele dvs. personale au fost compromise, Persoana specificata la punctul 10, are obligatia de a va informa in termen de maxm 72 ore, pentru a hotara care vor fi actiunile ulterioare.
  6. Pot fi transmise datele dvs. pesonale catre Justitie?
    Informatiile dvs. cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Daca doriti sa vedeti datele cu caracter personal ale dumneavoastra ce le detinem, va rugam sa trimiteti un mail pe adresa office@edelroc.ro. Solicitarea dvs. va fi procesata in termen de 30 zile.

Contact SC.edelroc SRL

Str G-ral Dascalescu Nr 15 Bl T1 Ap
18, Piatra Neamt, Jud. Neamt
Tel: +40 233 210924
Email: office@emobilă.ro
RC: J27/1590/30.11.2007; C.U.I.: RO22847180;
Cont: BCR(ROMANIA) S.A. – RO30RNCB067909756808xxxx

Ultima actualizare: 11. Septembrie 2015

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Lasă un răspuns