Vitrină 3075A

COD PRODUS: Vitrină 3075A Categorie:
7.700 lei 7.380 lei
 • Descriere

  Vitrină 3075A

  Mobilier din lemn masiv

  Model : Vitrină cu 2 uşi

  Cod : 3075A

  Dimensiuni : l. 145 p. 50 h. 215 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
  Greutate : 50 Kg
  Accesorii : Freonerie deosebită bronz sau argintiu antichizat

  Alte informatii:

  -Este făcut din lemn masiv de Toulipier
  -Mobilier clasic
  -Face parte din colecţia Clasică
  -Culoare Finisaj Nuc
  -Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

   Vitrină 3075A
  Vitrină 3075A

  Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui living alegând Vitrină 3075A! Designul contemporan sau tradiţional al Vitrină 3075A, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a living-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Vitrină 3075A aduc un plus de rafinament pentru orice living. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Vitrină 3075A vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice living. Finisajele netede, bogate ale Vitrină 3075A vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

  MOBILIER LIVING – Personalizaţi decorul casei cu piese elegante de mobilier living disponibile în gama de mobilier living oferită de noi! Articolele de mobilier living moderne si clasice, disponibile în numeroase variante şi materiale pretabile pieselor de mobilier living de calitate superioară, vă facilitează înfrumuseţarea casei. Creaţi un spaţiu primitor şi stabiliţi un ton formal sau casual alegând dintr-o paletă largă de mobilier living şi decoraţi zona de divertisment şi de zi în stilul propriu. Decoraţi camera de zi cu elemente de mobilier living care au utilizări practice, mizând pe piesele de mobilier living cu stiluri , culori , forme și texturi unice pentru a crea un aspect specific.
  MOBILIER LEMN – Una dintre necesităţile fundamentale de a decora un spaţiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi vă oferim mobilier lemn de calitate excepţională, realizat pentru decoruri interioare cu viziune şi imaginaţie. Un mobilier de lemn este durabil şi apropiat de natural, şi cu o rezistentă deosebită în timp. Dacă optaţi pentru mobilier lemn, vă asiguraţi un stil versatil de decor cu aspecte particularizate şi usor de remarcat. Fară îndoială, optarea pentru mobilier lemn vă asigură o gama largă de aplicare functională a lui în casa dumneavoastră. Alegeţi un mobilier pentru living din lemn de calitate cu o gama largă aplicare , şi exprimaţi bunul gust cu subtilitate!

 • Plata si Livrare

  Plata se poate face:
  – Pentru orice comanda se percepe un AVANS DE MINIM 30%.
  – Numerar la livrare
  – Plata online Visa sau Mastercard ( Prin procesatorul de plati MobilPay )
  – Plata online în 6 rate fară dobandă prin Bonus Card Garanti
  – Transfer bancar

  Vă rugăm să verificați stocul la un comsultant Edelroc înainte de a face plata cu cardul:

  Orange 0742 023 631 / Vodafon 0723 166 602

  Email: office@edelroc.ro / comenzi@edelroc.ro

  Termen Livrare:
  3- 7 zile dacă produsul se află pe stoc
  20 – 30 zile lucratoare dacă produsul nu se află pe stoc.

  Livrarea se face pana in FATA RESEDINTEI.